Νέα & Δραστηριότητες

Συναντήσεις φίλων υποστηρικτών του Venus Project

Αυτός ο Δεκέμβρης, όπως και ο ερχόμενος Γενάρης, βρίσκουν την ομάδα μας σε ανανεωτική, γόνιμη και πολύ δημιουργική περίοδο. Το νέο μας σπίτι, Θεμιστοκλέους 34 και Ακαδημίας, στην Αθήνα, ήταν καταλυτικός και απαραίτητος παράγοντας για τη δυναμική επανεκκίνηση που καιρό τώρα σχεδιάζαμε.

Περισσότερα

Συμμετοχή της Πανγαία στο 6ήμερο Eco Festival στην Εύβοια

Θα είμαστε εκεί, στο Spiral Knights, το μοναδικό Eco Festival, 5-10 Σεπτεμβρίου 2017, στο όρος Τελέθριο στην Εύβοια, μαζί με τους FreeAndReal, για να μεταδώσουμε σε όλους τους συμμετέχοντες το όραμά μας: "Ένας νέος καλύτερος κόσμος είναι σήμερα εφικτός". Θέλουμε όσους/ες περισσότερους φίλους και φίλες να γίνουν μέρος αυτού του κόσμου, μέρος της λύσης.

Περισσότερα

Η εκπομπή της Ελληνικής ραδιοφωνίας για την Οικονομία των πόρων

Στην εκπομπή της 12ης Ιουνίου 2017 συμμετείχαν ο Τάσος Πετρίδης από την Πανγαία και ο Απόστολος Σιάνος από τους Free and Real.
Το θέμα της εκπομπής ήταν για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα, την Οικονομία βάσει πόρων και το παγκόσμιο κοινωνικό σχέδιο "The Venus Project".

Περισσότερα

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 101 χρονών, ο Ζακ Φρέσκο

Ίσως ποτέ να μην ήμασταν συναισθηματικά έτοιμοι να ακούσουμε αυτή την είδηση, που γνωρίζαμε καλά ότι μπορεί να έρθει από στιγμή σε στιγμή.
...την είδηση ότι ο Ζακ Φρέσκο, ο άνθρωπος που ήταν η αφορμή για όλους εμάς να μάθουμε, να ανακαλύψουμε βαθύτερα, να εμπνευστούμε και να δράσουμε προς μια άλλη κατεύθυνση σε αυτό τον βάρβαρο και ανασφαλή κόσμο, που οδηγείται συνεχώς στην επανάληψη ενός φαύλου κύκλου αναίτιας δυστυχίας, δεν είναι πια μαζί μας.

Περισσότερα

Η συμμετοχή της Πανγαία στο Φεστιβάλ Δι Eleusis Wellness & Art

Η Πανγαία συμμετείχε στο Φεστιβάλ "Δι Eleusis Wellness & Art" που πραγματοποιήθηκε στην Ελευσίνα, στις 12-14 Μαΐου 2017.
Το φεστιβάλ έγινε στο χώρο του Παλαιού Ελαιουργείου της Ελευσίνας. Στα πλαίσια της συμμετοχής μας, παρουσιάστηκε στο κοινό του φεστιβάλ το κοινωνικό σχέδιο "The Venus Project" και η Οικονομία βάσει Πόρων.

Περισσότερα

Κάλεσμα - Πρόσκληση σε ανοιχτή συνάντηση

Το Σάββατο 18 Μαρτίου και την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, στις 12:00 το μεσημέρι, στην οδό Δημοκρατίας 40 (κάθετη της Λ. Μεσογείων στο ύψος του σταθμού Μετρό "Εθνική Άμυνα") πραγματοποιούμε ανοιχτή συνάντηση για φίλες και φίλους που θα ήθελαν να μας γνωρίσουν και να συμμετάσχουν υπεύθυνα και ενεργά στις δράσεις και τις προσπάθειές μας.

Περισσότερα

Συμμετοχή της Πανγαία στο 4ήμερο Φεστιβάλ στην Εύβοια

Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας να μεταφέρουμε το όραμά μας για έναν ριζικό επανασχεδιασμό των οργανωτικών και αξιακών δομών της κοινωνίας μας, με βάση την παγκόσμια κοινωνική πρόταση του Venus Project, σε όλο και περισσότερους πολίτες, συμμετείχαμε στο 4ήμερο Οικολογικό Φεστιβάλ «Spiral Knights 2016» το οποίο διοργάνωσε ο οργανισμός Free and Real στο Τελέθριο στην Εύβοια.

Περισσότερα

Η εκπομπή της Ελληνικής ραδιοφωνίας για την Πανγαία και την Οικονομία βάσει πόρων

Η εκπομπή Ελληνικής ραδιοφωνίας «Ένα κλουβί κίνησε να βρει πουλί» φιλοξένησε στις 18 Ιουλίου 2016 τον Τάσο Πετρίδη από την Πανγαία.
Στη συζήτηση αναλύθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας σήμερα και έγινε παρουσίαση της Οικονομίας βάσει πόρων και του παγκόσμιου εναλλακτικού κοινωνικού σχεδίου "The Venus Project".

Περισσότερα

Η Πανγαία στην εκπομπή «Αντιδραστήριο» της ΕΡΤ3

Η εκπομπή «Αντιδραστήριο» της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016, παρουσίασε την Πανγαία καθώς και άλλα κινήματα που αμφισβητούν τον τρόπο οργάνωσης της κοινωνίας μας.
Η εκπομπή αναφέρθηκε, επίσης, στo ολοκληρωμένο συνεργατικό εγχείρημα της Αθήνας και άλλα αυτο-οργανωμένα συνεργατικά και συνεταιριστικά εγχειρήματα που συμμετείχαν πρόσφατα στο 5ο Φεστιβάλ Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας, στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Περισσότερα

Newsletter
 
Essential SSL

© Πανγαία TVP 2019