Συναντήσεις φίλων υποστηρικτών του Venus Project

Αυτός ο Δεκέμβρης, όπως και ο ερχόμενος Γενάρης, βρίσκουν την ομάδα μας σε ανανεωτική, γόνιμη και πολύ δημιουργική περίοδο. Το νέο μας σπίτι, Θεμιστοκλέους 34 και Ακαδημίας, στην Αθήνα, ήταν καταλυτικός και απαραίτητος παράγοντας για τη δυναμική επανεκκίνηση που καιρό τώρα σχεδιάζαμε.

Το ετοιμάσαμε με ενθουσιασμό και θετική ενέργεια και αυτούς που προσκαλεί κανείς αμέσως στον καινούργιο του χώρο δεν είναι άλλοι από τους κοντινούς του φίλους. Έτσι κι εμείς, καλέσαμε κάποιους από τους κοντινούς μας φίλους, κάποιους από τους υποστηρικτές του Venus Project (άλλους γνώριμους από παλιότερα και άλλους καινούργιους), προτείνοντάς τους να βοηθήσουν, να συμμετέχουν και να πλουτίσουν τις ιδέες, τις δυνατότητες και τις δράσεις μας, σ' αυτό το ξεχωριστό όραμα για έναν κόσμο καλύτερο, δικαιότερο και βιώσιμο.

Την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018, έγινε μια πρώτη συνάντηση και στις 20 Ιανουαρίου 2019 θα ακολουθήσει και δεύτερη, ώστε να εξυπηρετεί τις δυνατότητες όλων.

Η πρώτη μας συνάντηση στις 16 Δεκεμβρίου ήταν πραγματικά πολύ ενθαρρυντική, ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα οικεία για όλους όσους ήμασταν εκεί. Το ενδιαφέρον όλων αυτών που παρευρέθηκαν ήταν πολύ ζωηρό για να μάθουν σχετικά με τα σχέδιά μας. Μοιραστήκαμε ενδιαφέρουσες απόψεις, προβληματισμούς και προτάσεις, αναφερθήκαμε στα άμεσα και στα μελλοντικά σχέδιά μας, δηλώσαμε την από κοινού διάθεσή μας να προχωρήσουμε δημιουργικά και αποτελεσματικά σε αυτό τον δρόμο και δώσαμε «ραντεβού» για τα επόμενα βήματα μας.

Αυτές οι δύο συναντήσεις αναφέρονται κυρίως σε εκείνους που έχουν ερευνήσει και γνωρίζουν τον προσανατολισμό του Venus Project, ανθρώπους που ενδιαφέρονται συνειδητά να δραστηριοποιηθούν σε αυτή την κατεύθυνση μαζί μας.

Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε να βρεθείτε δίπλα μας σε αυτό το νέο μας ξεκίνημα, θα ήταν πραγματικά πολύ σημαντικό.

Όσες και όσοι θέλετε να παρευρεθείτε στη συνάντηση της 20ης Ιανουαρίου 2019 (Θεμιστοκλέους 34 & Ακαδημίας, 5ος όροφος, Αθήνα), στείλτε μας το μήνυμά σας ώστε να σας κρατήσουμε ενήμερους και να είμαστε σε θέση να την προετοιμάσουμε καλύτερα.

 

 

Newsletter
 
Essential SSL

© Πανγαία TVP 2019